دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دستور ترامپ برای شلیک نیروی دریایی آمریکا به قایق های ایرانی

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: به نیروی دریایی آمریکا دستور داده ام تا به سمت قایق های تندرو ایرانی که کشتی های ما را آزار می دهند، تیر اندازی کرده و آنها را نابود کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 22
کد خبر: ۴۱۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، روز 27 فروردین نیروی دریایی آمریکا مدعی شد ۱۱ قایق نیروی دریایی ایران در شمال خلیج فارس چندین بار برای شش ناوجنگی آمریکایی «مزاحمت» ایجاد کرده و در فاصله خطرناکی به آنها نزدیک شده‌اند.

 

آمریکایی‌ها مدعی شدند که بارها به شناورهای ایرانی اخطار داده‌اند اما تا یکساعت با پاسخی از جانب شناورهای ایرانی مواجه نشده‌اند.

 

طبق ادعای ناوگان پنجم آمریکا، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد قایق‌های ایران به فاصله ۵۰ یاردی ناو یو‌اس‌اس بی‌ پولر و به فاصله ۱۰ یاردی ناو یو‌اس‌سی‌ جی مائویی نزدیک شده‌اند.

 

روز 31 فروردین نیز روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه ای با جعلی و هالیوودی خواندن روایت آمریکایی از ماجرای ۱۵ آوریل در خلیج فارس، تاکید کرد: مستندات خلاف ادعای آمریکایی ها است و هرگونه خطای محاسباتی را قاطعانه پاسخ می‌دهیم.

 

منبع: اقتصاد نیوز

ارسال نظر